Terug

Verhalen van vrijwilligers

Bent u benieuwd naar de verhalen van onze vrijwilligers? Op deze pagina vertellen zij over hun ervaring in ons ziekenhuis. 

Het verhaal van Catharina

Catharina werkt als vrijwilliger in het Gastenverblijf, een logeerplek van het UMC Utrecht voor partners of familieleden van patiënten die hier verblijven. Ze vertelt waarom ze het zulk mooi werk vindt. 

Het verhaal van Hubert

Hubert werkt met veel plezier als vrijwilliger op de afdeling Radiologie. Speciaal voor deze website schreef hij een blog over zijn ervaringen als vrijwilliger.

Het verhaal van Ton

Ton werkt inmiddels een kleine tien jaar bij Kliniek A1, een psychiatrische afdeling die zich richt op de behandeling van patiënten met affectieve of psychotische stoornissen. Mooi werk, waar hij veel voldoening uit haalt.

Het verhaal van Wim

Wim werkt al bijna tien jaar als vrijwilliger bij het Intensive Care Centrum. Een uitdagende afdeling waar het werk intensief kan zijn, maar waar hij veel voldoening uit haalt. In zijn blog lees je er meer over.

Het verhaal van Olga

Olga heeft een drukke baan en staat volop in het leven. Toch maakt ze op vrijdag graag tijd voor haar vrijwilligerswerk op de afdeling Geriatrie: Een afdeling die veel van je vraagt, maar waar je ook veel voor terug krijgt. Speciaal voor deze website schreef ze een blog over haar ervaringen als vrijwilliger.

Het verhaal van Jalyk

Jalyk werkt in het Entreegebied als vrijwilliger. Zijn belangrijkste 'taken' zijn het verwelkomen en wegwijs maken van onze patiënten en bezoekers, het begeleiden naar de afdeling én onze gasten voorzien van een kopje koffie, thee of water.